13 dic 2022, 18:14

ТЕЛК 

  Poesía
226 0 0

 Очакваш мнения от други -

 за туй - какъв си бил до вчера,днеска кой си?

 И имаш ли пред хората заслуги -

 дали пред тях си мъченик или герой си ?

 

Зависиш от присъдите на други -

лица, които без да ги познаваш -

играят ролята на предани съпруги

и искат съшо тъй - да ги признаващ !

 

Неволно кланяш се пред други -

хартиено лице на офис-идиот -

дано запълнят ширналите фуги

да почнеш нов и качествен живот !

 

© Момчил Манов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??