Двамата
(аз и дамата)
в сламата
(на козите у спалнята)
си играхме игрички
самички,
а птички
гледаха ни с очички -
Кудкудякаха,
бягаха,
яйца снасяха
и клюкарстваха...
Така смело
го правим на село
умело,
та чак се депресира петело...
И теб каня в сламата
да си ми дамата,
където в на козите у спалнята
да сме двамата...
23.04.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Мерсаж, Гавраиле 😋