Аз не мога да пиша, когато съм весела.
Пиша само, когато тъжа.
Господ ми е дал да възпявам своята болка,
а не когато от обич пламтя.
Това не значи, че нямам своите мигове
изпълнени с радост и жар.
Просто изливам само скръбта си -
така лекувам свойта душа.
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados