26 sept 2024, 7:13

Така ще я познаеш, че е Тя! 

  Poesía » De amor, Filosófica
131 0 0

Така ще я познаеш, че е Тя!

 

Отдавна знам, че любовта не се купува

ни с думи, ни с пари, ни даже и с дела…

Тя, просто идва, залива те и съществува

за кратко…, но винаги любов почуствана била.

 

И няма видове на истински любови.

И няма вечната, или нещастната любов.

Споходи ли те, слагай се в окови

и я живей, докато можеш, та дори и в свят суров...

 

Приятелю, ти може би, да си я срещал!

И може би, си искал да я задържиш!

И страдал си, дори и бил си грешен!

Готов си бил, цената да платиш!

 

Но...за утеха знай, че всички, драматично

преживяват страсти и неволи в любовта.

Продължителността е само по-различна.

И случките, разбира се…, защото...

 

така ще я познаеш, че е Тя!

© Цветка Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??