12 feb 2009, 20:24

Такава ще те помня... 

  Poesía » Otra
2288 1 1

Усмихната... такава ще те помня,

с дъх на пролетни цветя,

с букет в ръцете, бабо,

такава ще те помня - недокосната от старостта.

 

Жизнена... такава ще те помня,

спомен, ухаещ на живот,

с ръце протегнати към мене, бабо,

такава ще те помня цял живот.

 

Истинска... такава ще те помня,

на двора седнала с чаша горчиво кафе,

непринудена, истински щастлива, бабо,

такава ще те нося в своето сърце.

 

Вечна... такава ще си ти за мен,

за забравата недостижима,

усмихната, истинска, бабо,

в съзнанието ми ще си вечно жива!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • (Истинска...такава ще те помня)Това много ценя(diqna-liana)Приятно писане.Много,много ми хареса!
Propuestas
: ??:??