10 dic 2014, 7:45

Такъв като теб 

  Poesía » De amor
445 0 2

Небръснат до синьо, във джоба с Луната

той крачи самотен под юлския дъжд-

напуснал любима, изгубил приятел-

такъв като теб … статистически мъж.

 

Небрежно облечен, свирука си тихо,

на улично куче помахва със длан.

Описал го беше Есенин във стихове –

такъв като теб… просто мъж-хулиган.

 

Несресан бохемски. С прошарени къдри.

Видял две и двеста… веднъж-неведнъж.

По детски усмихва се – кротко и мъдро -

такъв като теб – най-желаният мъж.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??