25 jul 2008, 9:57

Такъв си го искам... 

  Poesía » De amor
565 0 4

Хвърлях езера зад гърба си.

Хвърлях гора...

да не можеш ме стигна.

Не, не съм безразлична.

Просто отдавна си

 обречен на друга...

Аз съм Нищо.

Сънувам очите ти,

елмазено-приливни,

сънувам ръцете ти

да се блъскат във празното...

Сънувам те,

как ме търсиш със устни.

Пуст е брегът ми,

днес такъв,

такъв си го искам!

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??