7 ene 2008, 21:49

Такъв съм! 

  Poesía
1124 0 22
 

           На чужди гайди не пригласям,

          аз сам си нося своя ритъм.

          С каквото мога - допринасям,

          за повече... не се опитвам.

 

          Не мога твърде да разтегна,

          ръцете, биологията ми не дава,

          да обгърна всяка друга бездна

          (достатъчно съм се раздавал).

 

          Не вървя по хорските пътеки,

          дори и в чуждите чепици,

          чертая свои в битието,

          и сам по тях си криволича.

 

          Не гледам през очите чужди,

          аз сам си имам поглед.

          Не сбъдвам ни мечти, ни нужди -

          всеки да си има полет.

 

          На чужди ритми не танцувам,

          мелодията сам си правя.

          Такъв съм - горд... и съществувам.

          Такъв ще бъда... до безкрая...

 

© Деян Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??