Там
А там някъде,
където слънцето залязва,
или другаде,
където се показва,
водени от сила тайна,
ще търсим знаците издайни...
За това какво било е
и сега е,
а дали ще бъде,
кой го знае?...
Имало ли я е
или не,
и каква била е,
и къде
по пътя зад нас е останала,
и да ни моли да я познаем, май е престанала...
Помниш ли?
Аз да...
Забравил си...
Кога?
© Ива Todos los derechos reservados