4 jul 2008, 12:56

Там, на небето 

  Poesía » De amor
1194 0 2
Там, на небето грее звезда.
Там, на небето има луна.
Там, на небето си и ти.
Там, на небето и в моите мечти.

Защо Бог реши да те вземе?
Защо от мен реши да те отнеме?
Всеки ден на гроба ти черен
аз плача и се питам: "Защо не си вечен?"

Обичала съм те, мили,
ще те обичам и през всички години.
На друг няма да съм, както пожела ти.
Няма да ти изневеря, аз вярна ще съм ти.

Обичан ще останеш
от мен и моето сърце.
Но няма да те оставя сам,
идвам при тебе - там.
Каквото и да ми струва това,
чакай ме, идвам сега!

© Галя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • доста добре написан е стиха.....продалжавай все така
  • стихат ти е много истински и е хубаво че дори и след смарта обичта се запазва жива вав сърцата
Propuestas
: ??:??