18 nov 2006, 20:53

Там ще бъда... 

  Poesía
727 0 0

Там ще бъда аз,ще те закрилям
като птица в небосвода -
свобода ще ти дарявам!
Като нежно цвете аз ще те поливам
във загадъчна страна ще те посея.
Ще те обичам до полуда,
като слънчев лъч над теб ще грея!
Не ще допусна облачно във теб да бъде,
не искам буря тебе да застигне,
а ден и нощ за обич да копнееш.
Ти копнееш - аз дарявам,
ти мечтаеш - аз осъществявам
ти тъжиш - с любов те сгрявам,
ти си жар - а аз съм огън
единствено за тебе греещ!!!
И моля се поне искрица в тебе да попадне
изгори ме,в пепел превърни ме,
пак ще съм до тебе!
Пак ще те дарявам,
пак с любов ще те отравям...
Пак ще те опиянявам!!!
Изпий ме - аз съм твоята отрова
с греховни ласки обсипи ме!
И моли се!
Аз съм твоята молитва!
Нарисувай ме - за теб ще съм палитра!
Докосни се ти до нежната ми кожа,
пожелай ме и кажи,че можеш!
Изваяй лекото ми тяло,
превърни ме във звезда сияйна
и единствено за теб ще грея!
В мрака ще те наставлявам...
няма да допусна да избягаш!!!
Паднеш ли - аз пак ще те намеря
там ще бъда аз,ще те закрилям
там ще бъда аз - ще те обичам!!!

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??