12 ago 2011, 18:41

Там - сред дивото 

  Poesía » Otra
758 0 15


Там - сред дивото - крещях,

разкъсвах се на хиляди парчета,

сто живота съпреживях,

а в един живот душата ми обречена е клета.

Сълзи не можех да пророня,

събирах в сърцето си болката горяща,

бягах надалече, исках да прогоня

ужаса от мъката в кръвта ми вряща,

Там - сред дивото - откривам,

че тишината е могъщ лечител.

За всеки търсещ гарантирам,

че ще открие в себе си един спасител...

© Елeна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??