Там - сред дивото - крещях,
разкъсвах се на хиляди парчета,
сто живота съпреживях,
а в един живот душата ми обречена е клета.
Сълзи не можех да пророня,
събирах в сърцето си болката горяща,
бягах надалече, исках да прогоня
ужаса от мъката в кръвта ми вряща,
Там - сред дивото - откривам,
че тишината е могъщ лечител.
За всеки търсещ гарантирам,
че ще открие в себе си един спасител...
© Елeна Всички права запазени