20 feb 2008, 22:47

Танц 

  Poesía » De amor
612 0 2

Поседни на леглото за миг.

Обещах ти танц да танцувам за теб.

Поседни и The Jack ми пусни.

Обещах ти до края и да съм твоя.

 

Ти поиска да бъда във бяло.

И да галиш нежните ми ръце.

Щом остане без дрехи моето тяло,

ще го поемеш от свойте нозе.

 

И в стаята леко ще стенем,

ще слушаме себе си в тишина.

Ще танцуваме преродени

и ще сбъднем една мечта.

 

 

© Криста Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??