20.02.2008 г., 22:47 ч.

Танц 

  Поезия » Любовна
609 0 2

Поседни на леглото за миг.

Обещах ти танц да танцувам за теб.

Поседни и The Jack ми пусни.

Обещах ти до края и да съм твоя.

 

Ти поиска да бъда във бяло.

И да галиш нежните ми ръце.

Щом остане без дрехи моето тяло,

ще го поемеш от свойте нозе.

 

И в стаята леко ще стенем,

ще слушаме себе си в тишина.

Ще танцуваме преродени

и ще сбъднем една мечта.

 

 

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??