1 abr 2010, 19:14

Танц 

  Poesía » De amor
624 1 1

Под звуците на песен страстна

танцуваш ти на дансинга открит,

а танцът ти със жар опасна

докосва ме, привлича ме като магнит!

Със погледа си страстен ме увличаш,

с ръцете си ме мамиш всеки миг!

Без думи с нежни имена ти ме наричаш,

не мога да откъсна взор от твоя лик!

А музиката е така прекрасна,

тъй мамеща, гальовна и омайна

и в твоята прегръдка нежна, страстна,

желая аз нощта да е безкрайна!

Телата ни се носят в танца бавен!

Прегърнати забравяме около нас света,

а ритъмът по-тих и по-забавен,

понася ни с криле на любовта.

Танцувай с мен, топлата нощ ще ни скрива!

Докосвай ме, нашепвай ми любимите слова!

Накарай ме да се почувствам най-красива,

да бъда твоя, както никоя не е била!

© Евгения Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??