15 nov 2012, 13:57

Танц 

  Poesía » Otra
524 0 0

Танцувам!

Душа и тяло шеметно се носят

в ритъма неравноделен.

Тъга, умора, скръб –

натрупани във тежко ежедневие,

през порите изтичат като водопад!

Накрая в мен остава

само смисълът на танца – радостта!

© Светлана Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??