23 may 2009, 1:54

Танц 

  Poesía » De amor
4378 1 29

Музика, танц и забрава,
вълшебство, магия незнайна,
в очите искри не престават
да
пръскат
великата тайна.
Ситно пристъпят краката,
ръце, като птици политат,
огън изгаря сърцата,
танцът им - вихър помитащ.
В обич заричат се двама,
клетва за вярност си дават
любовта им - отворена рана...
вречени в нея остават!
Туй не е танц за забрава -
танц на влюбени птици
,

от обич взаимна и вяра,
позлатени от огън зеници.

музика

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??