13 sept 2018, 13:41

Танц 

  Poesía » De amor
619 2 6

Не заспивай, недей, мили мой!
Виж морето как къпе звездите,
лунен лъч ми подава ръка,
а прибоят ме мами с вълните.

Потанцувай със мен, мили мой.
Нека вятър ни роши косите,
нека свири пак морски прибой,
а любов да ни свети в очите.

Прегърни ме, танцувай със мен...
Целуни ме, люби ме, не чакай!
Чуй, морето ни пее рефрен,
виж как гларус се люби със чайка.

Мили мой, мили мой, с мен бъди!
Не заспивай с луната в морето.
Прегърни ме, целувай, люби
и ще рукнат звезди от небето!

(... от книгата ми "Два ореха")

© Величка Богданова - Литатру Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??