Излезнах на брега,
за да видя
океана на съществуването.
И засвири
рибешкият оркестър
тишината на Вселената.
А аз бях звезда, и роза,
река и полет в недрата на земята.
После обагрих листата във зелено
и се превърнах в песен на птица,
която танцува в небето
валса на живота,
възхитена от неговата плавност.
© Руска Рулетка Todos los derechos reservados