С акордите
на огнено танго
танцува
моето сърце.
И нашите тела
се сливат във едно
със страстно
вплетени ръце...
Проблясват
светлини далечни,
прожектори
със огън ни обливат...
Пропъдих си
съмненията вечни,
във танца
с тебе съм щастлива...
© Nina Toshich Todos los derechos reservados