10 ago 2012, 12:01  

Танка 1 

  Poesía » Formas orientales
466 0 0

 


 

Тик-так, тик-така

времето си работи.

Стрелки се гонят.

Кръгът е техният бряг,

цъкащото умира.

 

© Гергана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??