25 abr 2007, 18:02

Танка - Широко Надушата 03 

  Poesía
689 0 2
Танка

Дъждът се лее,
светкавици раздират
нощното небе.
Прегръщам мойта мила
под прокапваща стреха...

© Пер Перикон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??