винаги съм харесвала татуировките
но никога не съм искала да имам
може би защото са завинаги с нас
като белег
не зарастват
пропиват се в кожата ни
превръщат се в част от нас
съзнанието ни
живота ни
как стана така
че се сдобих с една татуировка
в лицето на момче
което означава думата щастие за мен
пропи се в кожата ми
стана част от мен
съзнанието ми
живота ми
чак боли
от любов
не искам татуировка
никога не съм искала
…
© Ния Todos los derechos reservados