Apr 15, 2014, 9:25 PM

Татуировка 

  Poetry » White poetry
708 0 0

винаги съм харесвала татуировките

но никога не съм искала да имам

може би защото са завинаги с нас

като белег

не зарастват

пропиват се в кожата ни

превръщат се в част от нас

съзнанието ни

живота ни

 

как стана така

че се сдобих с една татуировка

в лицето на момче

което означава думата щастие за мен

пропи се в кожата ми

стана част от мен

съзнанието ми

живота ми

 

чак боли

от любов 


не искам татуировка

никога не съм искала

 

© Ния All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??