30 jul 2011, 23:05

Таверната 

  Poesía » Otra
449 0 0

Само ще ядеш сурови гъби от латерната
и ще пречиш на хората с 1000 фенера на гърба
и ще тровиш сини гълъби в таверната
с хумус, по-стар от света.

© Тео Кол Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??