8 mar 2005, 2:53

Тази нощ 

  Poesía
1041 0 6
Тази нощ отново сърцето си срязах,
просто да видя дали още кървя...
А после сред звездите излязох.
И дълго чаках да дойдеш в съня...

© Николай Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??