8 мар. 2005 г., 02:53

Тази нощ 

  Поэзия
1039 0 6
Тази нощ отново сърцето си срязах,
просто да видя дали още кървя...
А после сред звездите излязох.
И дълго чаках да дойдеш в съня...

© Николай Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??