9 oct 2019, 21:45

Тази нощ 

  Poesía
261 0 1

Ти ме заговори,

защото бях като хубаво цвете,
но аз те отрязах като хартия,
не ми мигна за теб,
колкото и да си красив.

Обичам да се правя на недостъпна мили,
защото вие искате да командвате и да владеете нас,
но ти мен не можеш...
както и разбра.

ТИ не можеш да кажеш един комплимент,
а ме сваляш, само ще сънуваш моята лъскава коса.
но няма да преспиш със мен,
защото не знаеш коя съм мили.

Няма така мили аз си отварям вратата,
но ти чакаш като мръсно коте навън
и тази нощ ще съм недостъпна,
а следващата ще видим.

 

Текст: Елица Денкова

© Elica denkova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??