29 ago 2004, 16:44

Тази сутрин 

  Poesía
1180 0 0
На път към теб
една усмивка,
едно разцъфнало дърво
от вишни.
Една прегръдка от приятел.
И очакване за срещта...

© Гери Тушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??