30 jul 2008, 7:48

Tази вечер 

  Poesía » De amor
635 0 1

Тази вечер те сънувах.
Бяхме в някакъв хотел -
покрив беше му небето,
а леглото - цветен акварел.

Пиехме шампанско старо
от лъчите на деня,
скрити в тънко наметало
на усмихната сълза.

Устните ти бяха полъх,
пръстите ти - красота,
вплетена във кратък вопъл
на изгубена звезда.

Искам вечно да сънувам
тази вечер в цветен акварел
във забрава как целувам
образа ти в някакъв хотел.

© Ирена Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??