Jul 30, 2008, 7:48 AM

Tази вечер 

  Poetry » Love
633 0 1

Тази вечер те сънувах.
Бяхме в някакъв хотел -
покрив беше му небето,
а леглото - цветен акварел.

Пиехме шампанско старо
от лъчите на деня,
скрити в тънко наметало
на усмихната сълза.

Устните ти бяха полъх,
пръстите ти - красота,
вплетена във кратък вопъл
на изгубена звезда.

Искам вечно да сънувам
тази вечер в цветен акварел
във забрава как целувам
образа ти в някакъв хотел.

© Ирена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??