29 nov 2012, 11:39

Театрална постановка 

  Poesía » Otra
390 0 0

Една пиеса с роли,
пълна с различни, абсурдни герои.
Едни засенчват други и фалшиво се раздават,

в костюми пъстри себе си продават.
Черна дреха и образ без значение,

изигран без макиаж, макар със много вдъхновение.

Двама майстори, все не разбрали,

чудят се кой първи да се похвали.

Спорят Найден и Живко за една мома.

МАЙСТОРСТВО или ЖЕНА?

 

© Кристиана Илиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??