Една пиеса с роли,
пълна с различни, абсурдни герои.
Едни засенчват други и фалшиво се раздават,
в костюми пъстри себе си продават.
Черна дреха и образ без значение,
изигран без макиаж, макар със много вдъхновение.
Двама майстори, все не разбрали,
чудят се кой първи да се похвали.
Спорят Найден и Живко за една мома.
МАЙСТОРСТВО или ЖЕНА?
© Кристиана Илиева Все права защищены