30 mar 2015, 0:08

Театрално 

  Poesía » De amor
502 0 1

Декорите са саркастично непокътнати и безотказно пазят доста вехтории
Недоволно се разхождат разни котки, оглеждат се и бързат да се скрият
Без предубеждение нареждаш разни слухове и не унижаваш своите предмети
Събитията спешно се саморежисират и помнят, че от вчера срочно са наети
Наивна чернова непредвидимо поглежда със съмнение за режисьорска книга
Налучкваш името и монолога на истинската възможно най-главна героиня
Плешиви разговори са заподозрени за скучна и непоносима постановка
С доброто възпитание срамът се крие и иска да извика стига, стига толкова….
Тирадата резервно приютена в списъка на този театрален и кошмарен рай
Изненадващо ще има смелостта да сложи точка. Най-после!
                                         Край

© Ел Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??