Театър
Театърът е велико изкуство,
игра с любов, игра с чувство.
Различни истории се разиграват,
с актьори мъже, жени и деца,
едни обичат се, а други ги изтезават.
Играят за Любовта преди а и сега,
едно прекрасно и вълшебно чувство.
Да се вживееш в ролята,това е изкуство.
Ромео и Жулиета това е творба,
една прекрасна любовна история.
Любов, Борба за Любовта,
така е и в Живота не на теория.
Различни роли,различни типажи,
обикновенни или сложни персонажи.
А Живота е прост и Обикновен,
актьори сме в театър и ние всеки ден.
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados