15.11.2015 г., 20:38 ч.

Театър 

  Поезия » Философска
468 0 0

                                                 Театър

 

Театърът е велико изкуство,

игра с любов, игра с чувство.

Различни истории се разиграват,

с актьори мъже, жени и деца,

едни обичат се, а други ги изтезават.

 

Играят за Любовта преди а и сега,

едно прекрасно и вълшебно чувство.

Да се вживееш в ролята,това е изкуство.

 

Ромео и Жулиета това е творба,

една прекрасна любовна история.

Любов, Борба за Любовта,

така е и в Живота не на теория.

 

Различни роли,различни типажи,

обикновенни или сложни персонажи.

А Живота е прост и Обикновен,

актьори сме в театър и ние всеки ден.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??