На думите ти няма как да вярвам
От устата ти излизат пак лъжи
Сърцето ти безчувствено е, факт е
Спести си ти фалшивите сълзи
За теб това театър ли е, игра ли
С лек замах решаваш няколко съдби
Любопитна кой ли ще заплаче
И колко много ще го заболи
Какво са там някакви си чувства
Надежди и копнежи, и мечти
Когато сляпа си за нежност
Когато важната си ти
© ПрОРОК Todos los derechos reservados