Сънувам те, преди съня,
обхваната от тръпки сладки.
Целувам звездните ти стъпки,
рисувам те с дъждовни капки.
Пропадам в твоето небе,
безкрайно, нежно и безцелно.
Летя с душата на дете.
И те обичам. Безпределно.
© Георги Стоянов Todos los derechos reservados