Обичах нежно и при залеза затихвах
Търсих те тихо и с луната се събуждах
Исках те дори без чувства и събирах капки светлина
Обичах нежно и със изгрева летях
Изпращах топлината с вятъра
Посрещах целувките с дъжда
Обичах нежно и с нощта откривах радостта
С отворени ръце посрещах целувките на синьото небе
Топлите очи очакваха горещите мечти
Обичах нежно! Теб или живота?
© Мила Todos los derechos reservados
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!