21 feb 2017, 10:59

Теб обичам, друга съблазнявам 

  Poesía » De amor
251 1 2

Теб обичам, друга съблазнявам

теб желая, друга пак събличам

пак в ума си те представям

умна, чувствена, добра и те... обичам

 

Теб обичам, а на друга пак се вричам

искам да престана себе си да лъжа

как в ума си ми, щом нямам шанс да ме обичаш

искам те, а нямам сила да го кажа.

 

Теб обичам, а те търся в другите жени и полудявам

нещичко откривам в тях от теб, но то е твърде жалко

как да ги обичам, като моето сърце е твое

ти ограби ми душата от любов, за тях остава малко.

 

Теб обичам безнадеждно, безвъзвратно

други ще обичам после със остатъци от тази моята любов

как да те забравя и изтрия и досега не ми е ясно

искам те, обичам те... а нямам сила да призная.

 

Теб обичам, а на друга се обрекох...

умна е, красива е  и има като твоето разбитото сърце

вече не поглеждам нищо в жена, освен разбитата душа

търся я от теб във тях, чрез тях ще имам мъничко от... тебе.

 

 

© Борислав тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Трудно е. Обичайки друга, лъжеш жената, която си приел да е до теб, лъжеш и себе си. А творбата ти ми хареса, защото извира от сърцето ти. Поздрави!
  • Тъжно, но красиво обичане!
Propuestas
: ??:??