(препоръчвам да си пуснете това клипче преди да четете стихчето:
www.vbox7.com/play:486181be
иии... запалете цигара;)
--------------------------------------
Въртя се в леглото
и мисли далечни
ме сепват. Челото
поти се от мисли...
... картечни.
Ръцете треперят,
място си търсят
във мрака. И тлеят
и ръсят, и ръсят...
пепел по мене...
... във бляна.
Не мисля,
не мисля,
не мисля!!!
А МИСЛЯ
И МИСЛЯ
И МИСЛЯ!!!
!!!
* * *
10 ми дайте,
и 20 ми дайте
и 1000 ми дайте...
... ще ги изпуша
наведнъж,
на прозореца -
и нека да е дъжд...
(Мамка му, трябва
да си намеря бачкане
най-после, че ОТКАЧАМ.)
© Йордан Серафимов Todos los derechos reservados
Харесах...