27 mar 2007, 15:42

Тежка мъка 

  Poesía
576 0 1
Тежка мъка на сърцето ми лежи. Толкова съм млада, а така боли. Потресена от грозни думи и лъжи, останала сама-саминка във зори. Силно те обичам, моля те, прости... Неволно те залюбих, разбери!!! И аз не искам повече сълзи. Може и да те разлюбя, но дали ще те забравя някога, съмнявам се, уви...

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??