Децата ни мили,
трябва да са щастливи
За това се борим...
И винаги спорим
С държавата и себе си дори
Как и кой законите ще промени!
Много ме боли за това
че бягат децата от страната .....
Остават родители приятели, деца
Само да не живеят в нищета!
Народа наш търпи...
Всякакви девотий...
Високи данъци и такси..
Много ниски заплати...
До кога се питам ще е така
Има ли светлина в тунела...
Ще се оправи ли това
Ще заработи ли държавната система...
Явно не... Явно е ще се краде!
Който има, иска повече....
Който няма, не се и надява 😑
Жалко е всичко това!
Престъпността е назряла
Измамите са факт!
Убицийте свободни
Живеем в пълен мрак!
Това ли искаме?
Това ли целим?
Защо още стискаме?
Защо си вредим?
Ние народа трябва да се променим!
Да не затваряме и мълчим!
Всичко трябва да се промени!!!!
© Йорданка Йорданова Todos los derechos reservados