1 oct 2018, 10:04

Тежко̀ и го̀рко. 

  Poesía » De amor
394 2 1

Отидете си всички любови! 

Не, не идвайте вече в сърцето ми! 

Някак все идвате наготово

във душата ми, разсъблечена! 

Щом не можете да я понесете,

пощадете го с милост клетника! 

Той с надежда в живота живее, 

а му слагате капани и клетка.

Ще оплаквам единствено себе си!

Отидете си. Аз ще се мъча!

Някой все ще ме вземе със белези....

И тежко̀ му и го̀рко, ако се случа...

 

Danny Diester 

09.03.2018

Toronto, Ontario, Ca.

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??