25 jun 2008, 13:57

Тежък облак отвън се надвеси 

  Poesía » Del paisaje
648 0 2
Тежък облак отвън се надвеси,
спусна плътни дъждовни завеси,
под които притисна земята.
А бе юли, бе парещо лято
преди някакви десет минути,
след което небето се срути
като плоча от черен базалт
върху черния лепкав асфалт.

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??