3 nov 2016, 18:25

Територия 

  Poesía » Otra
338 1 0

Редовете ми делят межди
с неяснотата,
написани на праг чуплив;
зад бариерата наднича лудостта
с лопата,
зарадвана да ме завари жив

А ти си бежанец,
минаваш всяка граница,
усмивката ти – шперц;
и с контрабандни суети
си натъпкал пълна раница;
тръпнеш
да ги разпространиш. 


 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??