14 jul 2015, 23:02

Терзание 

  Poesía » Otra
339 0 0

Приближиш ли ме, макар и бавно,

отдалечаваш се и то за трайно.

Опиташ ли се да ме видиш ясно,

ще се загубя в мрака, като видение безгласно.

Ще летя и ще се рея,

докато моята песен до край не изпея.

Но ти не ще чуеш нищо…

Моята работа ще свърша отлично!

Ще се погрижа да остана зад стената

и моите тайни там да умрат - в ръждата.

© Елица Чобанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??