22 abr 2010, 22:30

Тези мъже преди теб 

  Poesía » De amor
550 0 0

Играя грубо и мръсно,

целувам страстно и дръзко...

Не ме отричай, обичай ме,

но пак оставам си ничия!

 

Пипни ме и ще се опариш.

Вкуси ме, обаче изгаряш.

Не виждаш ли как се представяш?

Опитай ме – после ще страдаш...

 

Без мене не можеш да дишаш.

Без мене светът е различен.

Недей да ми даваш мечтите си,

на късчета ще ги разбия...

 

Посмей да ме мислиш за твоя!

Посмей - ще загубиш двубоя.

От другите аз съм различна,

но мога на тях да приличам.

 

И ти ли излъган остана?

Върви си - това заслужаваш.

Света ти ще счупя, повярвай ми.

Сега ако можеш - избягай!

 

Не ти трябва мен да обичаш.

Аз май съм човек без сърце...

Не искам дори да те виждам,

душата ти вече проклех.

 

Навън от живота ми! Махай се!
Без име, без „чао”, без адрес.

Не Господ такава направи ме,

а тези мъже преди теб...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??