28 ene 2020, 14:57

Тези очи 

  Poesía » De amor
575 0 2

Ако, някой ден всичко ти мълчи
и светът ти гледа празен,
помисли за тези две очи,
които бяха твоя остров - таен.

 

Ако, утрото ти силно нагорчи
и мисълта за нея, пак те парне,
помисли за тези две очи
топли, като юлско лятно пладне.

 

Ако, нощите ти в теб гълчат
и сънят ти бяга все по нея,
помисли за тези две очи.
Сън ли бе? Дали по теб копнеят?


Нора

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??